A KREA K2+ rendszer jellemzői

  • A kettős gumigyűrűs tömítéssel rendelkező saválló nemesacél béléscső garantálja a kémény nyomás- és kondenzvízállóságát.
  • A bekötőnyílásokba épített speciális, magas hőmérséklet-tartományban is működőképes füstgázcsappantyú megvédi a túlnyomástól és a kondenzvíztől az éppen nem működő kazánokat.
  • A saválló acél kondenzvíz elvezető rendszere védelmet nyújt a kémény átnedvesedése ellen. 
  • A beépíthető kondenzvíz szivattyú minden esetben megoldást jelent a kondenzvíz folyamatos eltávolítására .
  • Speciális csatlakozó eleme lehetővé teszi a kondenzvíz közvetlen visszavezetését a közös kéménybe.
  • A kialakított beépítési mód lehetővé teszi az egy nap alatt történő kivitelezést.
  • A beépítés csak minimális mértékű bontással jár.


A felsorolt tulajdonságok garantálják, hogy a KREA K2+ bélelő rendszer kifogástalan kémény legyen kondenzációs készülékek számára és lehetővé tegye turbós és kondenzációs kazánok egy kéményen való működését

kémény korszerűsítés
KREA K2+ nemesacél gyűjtőkémény bélelőrendszerrel felújított vegyes használatú gyűjtőkémény

krea k2+

A KREA K2+ rendszer kifejezetten a turbós és kondenzációs kazánok zavartalan együttműködésére  kifejlesztve.

Nincs extra költség

A kondenzációs kazánok rákötéséhez a turbós gyűjtőkéményt mindenképpen át kell alakítani kondenzációs gyűjtőkéménnyé. A KREA K2+ rendszer beépítése azt teszi lehetővé, hogy nem kell egyszerre lecserélni az összes készüléket!

Nincs kötöttség

A KREA K2+ átalakítás lehetővé teszi, hogy  a közelmúltban felújított turbós kazánját még használni tudja a gazdaságos üzemeltetés határáig. Ha a későbbiekben elromlik az Ön turbós kazánja is, akkor a többi lakótól függetlenül, további kémény-átalakítások nélkül, gyorsan, egy nap alatt lecseréltetheti készülékét.

Nincs felfordulás

A KREA K2+ rendszer beépítése túlnyomó rész a tetőről – a lakásban csak minimális bontási munkával – történik. Jól szervezett munkával már a  gázkészülék cseréjével együtt is lebonyolítható egy nap alatt, ezért az átalakítás téli, fűtési szezonban is elvégezhető.

A Krea K2+ innovatív technológia lehetővé teszi, hogy a lakások állagát nem rombolva, szembetűnő külső változtatások nélkül, minden szempontból korszerű, tartós megoldást érjen el!

Adatvédelmi tájékoztató

Impresszum